Redbeard

Mansgris, feminist, same shit.

Kategori: Allmänt

Det är intressant att se hur feminismen är på väg att utvecklas till samma koncept som mansgris, fast då med kvinnan som person.
Mer och mer så dyker det upp extremfeminister och kvasifeminister i media som påstår sig värna om kvinnan och kvinnans framgångar inom jämställdheten utan att ens verka ha koll på något alls, människor i allmänhet verkar ha glömt att feminismen inte bara handlar om diverse utseendefrågor så som håriga armhålor. Ingen kan ju ha missat allt skit efter melodifestivalen t.ex.

Men finns det inte en än viktigare grund i feminismen än ytliga diskussioner?
Handlar inte feminismen om att vi ska ha samma förutsättningar, lika löner, att inte bli diskriminerad mot pga sitt kön.
Det är väl som med dom flesta ideologier, ju längre dom finns desto mer förvrängs dom och anpassas efter majoriteten. Och eftersom det är "inne" att kalla sig feminist så är det väl inte konstigt att majoriteten av feminister blivit ytliga puckon som inte vet vad dom pratar om.

En annan tråkig grej är att ju mer plats detta tar i media och ju mer idioter som uttalar sig om feminismen ju mer härdad blir man som människa. Precis som med våld så bygger man upp en tolerans, till slut skiter man totalt i allt vad feminismen heter. Man orkar inte bry sig ett jävla dugg om en tjej som blivit kallad hora, en kvinna som får 5000 mindre i månaden än sin arbetskollega. Det enda man tänker är "jaja, gnäll lite till för fan".
Tråkigt att man ska behöva bli cynisk mot något som i grund och botten är en bra sak,

Kanske är det bara jag som är cynisk, men jag har en stark känsla av att det kommer bli fler än bara jag som tänker så.
Så jag vill gratulera er som kallar er för feminister utan att veta ett skit, grattis, ni är precis som alla andra, varken bättre eller sämre.

Jag påstår inte att jag är feminist, jag är inte emot feminismen.
Jag är emot orättvisor.